top of page
 • Vad är det för hålltider under dagen?
  Samtliga tider (utom vigseln) är ungefärliga och kan komma att ändras innan/under bröllopsdagen. Vigsel kl 14:30. Tårta kl 16:15. Gruppbild kl 17:30. Middag kl 18:30. Middagen slut kl 22:30. Vickning kl 00. Festen slut kl 02:00.
 • Finns det parkering?
  Ja, både vid kyrkan och vid festlokalen finns det gott om parkeringsplatser. Hittar ni ingen plats vid kyrkan finns det säkert en kort bit bort närmare Taxinge Slott.
 • Är barn välkomna?
  Nej, vi vill umgås med våra vuxna vänner och tror att era barn får det roligare hemma med en barnvakt denna dag. Bebisar som är för små för att lämnas bort (ammande barn och motsvarande ålder) får självklart komma med. Hör med oss om ni känner er osäkra! (Det kommer för kännedom att vara några få barn som tillhör släkten med på bröllopet, och vi kommer göra vårt bästa för att även de ska ha kul under kvällen)
 • Får jag fota/filma vigseln?
  Vi vill gärna att alla kan vara närvarande i stunden, så under själva vigseln ber vi om mobilfritt. Vi kommer att ha fotograf och videograf på plats, så bilder kommer vi få ändå! I övrigt får ni självklart fota och filma så mycket ni vill, och gärna dela med er till oss av er bilder.
 • Jag vill hålla tal eller dylikt!
  Vi blir jätteglada om ni vill hålla tal eller ordna med något annat roligt under middagen! För frågor eller anmälan av tal hör av dig till våra toastmasters via ssjovald@gmail.com. Det finns tillgång till projektor i lokalen.
 • Vad blir det för mat?
  Oklart, men ni kan i alla fall se fram emot tårta, middag och vickning (och lite snacks däremellan såklart).
 • Allergier?
  Har du allergier eller annan specialkost önskar vi information om detta i samband med O.S.A. För övrigt kan det vara bra att känna till att det kan finnas hästar i närheten av festlokalen - så är du känslig kan det vara bra att vara förberedd med allergimedicinering!
 • Jag hittar inte svaret på min fråga!
  Hör av dig till oss, se kontaktinformation längst ner på sidan.
bottom of page