top of page

Toastmaster & Toastmadame

Vår fantastiske toastmaster Stefan (Erikas farbror) och underbara toastmadame Linda (Niklas syster) kommer leda oss genom kvällen. Eventuella tal eller spex anmäls till dem via Stefan på ssjovald@gmail.com i god tid innan bröllopet (helst i samband med O.S.A-datum, men gärna senast en månad innan bröllopet för att tid ska finnas att planera). 

Fästpunkt 1
Fästpunkt 2
B rudfölje

Dessa är några för oss väldigt viktiga personer, som vi har valt att ha med oss nära under dagen!

Brudtärnor är Erikas barndomskompis Sandra, Erikas syster Amanda, och Erikas kompisar från läkarprogrammet, Anna och Carolina. 

Bestman är Niklas barndomskompis Jonathan.

Fästpunkt 3
Önskelista

Er närvaro är verkligen allt vi önskar! Men vill ni ändå uppmärksamma vår dag med en gåva önskar vi oss bidrag till vår bröllopsresa som, om läget nästa år tillåter, kommer gå till Söderhavsöarna (så att Niklas kan leva ut sina "Villervalle i Söderhavet"-barndomsdrömmar).

Eventuella bidrag tas emot av brudtärna Amanda via banköverföring (ICA Banken: clearingnummer 9272, kontonummer 351 798 5) eller via Swish till 070-787 42 05. Meddela Amanda om du vill att vi får veta ditt bidrag, annars är det anonymt. Hon kommer efter bröllopet att föra över totalsumman till oss.

044.b.erika_niklas_provfotografering_ann
Fästpunkt 4
188.a.erika_niklas_provfotografering_ann
Fotograf & Videograf

Självklart kommer dagen att dokumenteras!

Vi kommer att ha med oss Anna Lauridsen som fotograf, som tagit alla fina bilder på oss som ni ser på hemsidan. 

Vi kommer även ha med oss Martina Lundborg som videograf. 

Kolla gärna in deras hemsidor om ni är intresserade!

Anna Lauridsen: 

https://annalauridsen.com/

Martina Lundborg: 

https://www.martinalundborg.se/

Fästpunkt 5
Covid-19

Vi önskar att vi kunde slippa nämna den här punkten, men tyvärr är det fortfarande en verklighet. Än så länge håller vi hoppet uppe att vi kan fira dagen med alla er vi bjudit, men vi kommer självklart följa de restriktioner som råder i september. Så följ nyheterna, och så uppdaterar vi här om vi skulle behöva justera våra planer. 

Vi kommer oavsett försöka anpassa dagen så att den känns så trygg som möjligt, och bland annat försöka bordsplacera så att man inte behöver sitta i för mycket nytt sällskap. Handsprit kommer definitivt finnas tillgängligt (om inte annat kan man alltid räkna med att Erika har det i handväskan...)!

110.b.erika_niklas_provfotografering_ann
bottom of page